Nytt i lägenheten

När mamma och pappa hälsade på Lovisa i Sundsvall var dom även på ikea och kom hem med några fina saker till mig. 

Två nya hyllor på toan

Tavla på toan

Nya plastväxter

SOFIA


Gör ditt egna kakfat

Blev inspirerad att göra ett alldes eget och unikt kakfat, ska fara och kolla efter några fina tallrikar, skålar eller koppar att använda mig av. 
 
Kakfatsdelar kan beställa från lite olika sidor bl a.: http://www.makeandcreate.se/articles/materialsatser/kakfatsdelar/
http://www.mikadesign.se/index.php?shopQuery=kakfatsdel&language_id=1&module=Shop&subModule=ProductTree&task=search&id=1
 
/ OLIVIA

Händelserika veckor

Har varit mycket som har hänt just nu, har inte haft tid att blogga riktigt men tänkte att det kanske var dags att slänga in ett inlägg i alla fall.
Hade i alla fall haft en riktigt underbar helg i sundsvall förra helgen, träffade lovisa, testade partylivet i sundsvall och träffade många sköna människor. Vill bara tillbaka.. 
 
Hursom så har jag fått mig en egen lägenhet nu en mysig liten etta på norrböle. Ska bli riktigt spännande men allt har hänt så fort så har inte riktigt alla möbler som behövs men det löser sig. 
 
 
 
OLIVIA
 

Havreflarn

Har varit sugen på att baka i några dagar så igår ställde jag och Olivia oss och bakade havreflarn.  Snygga blev dom kanske inte riktigt men dom smakade gott i alla fall!








SOFIA

Gomiddag

Igår var vi bjudna till Lollo där hon bjöd på trerätters. Allt var underbart gott så hon hade lyckats väldigt bra med maten!






SOFIA 

Helgen som varit

I helgen var jag och Olivia i Sundsvall och hälsade på Lovisa. Det har varit så himla roligt och vi ville verkligen inte hem..
Vi åt gott, festade, var bakis på Ikea, träffade massa roliga människor och njöt av att vara i en annan stad. Var så skönt att komma bort. Nästa gång vi åker dit stannar vi gärna längre för en helg räckte verkligen inte. 








SOFIA

Packa

Imorgon åker jag och Olivia ner till Sundsvall och är där över helgen. Ska bli så kul att träffa Lovisa!! Packade lite grejer igår men har även skrivit en packlista så jag inte glömmer allt det andra som inte går att packa ner än. 


SOFIA

Äntligen

Idag fick jag äntligen ett nytt kylskåp! Innan jag flyttade in hit sa Lena att jag skulle få ett och det tog mer än en månad att få kylskåpet. Nu är den här i alla fall och är så glad att det är en mycket större frys än den förra.


SOFIA

Ny tröja

Köpte en tröja från Lindex som kostade 249kr. Kommer bli perfekt i höst och vinter!


SOFIA

Gårdagen

Igår var det en heldag med släkten. Vi såg först hockey och Skellefteå vann. Sen drog vi vidare till bryggargatan och åt trerätters. Som vanligt var det helt underbart gott! 

förlåt för den hemska bildkvalitén!







SOFIA

Mina parfymer

Kan börja med att be om ursäkt för den stökiga bakrunden i alla bilder. 
Här är i all fall mina parfymer som jag brukar använda. Några använder jag mer och några mindre. 
 
1. Gucci Guilty. Min absoluta favorit som jag använder nästan varje dag. Lukten sitter hela dagen och den doftar goooott!
 
2. Escada Sexy Graffiti. Luktar väldigt sött men den är lika god som alla andra av Escadas parfymer.
 
3. Naomi Campbell Winter Kiss. Har haft den här ett tag nu men den är så stark så man behöver inte mycket av den. Tycker även att den passar bäst att ha på vintern.
 
4. Justin Bieber Someday. Luktar som frukt och blommor typ. Alltså väldigt väldigt gott! 
 
5. Mariah Carey (vet inte riktigt vad den heter). Den här parfymen är ganska kraftig så man behöver inte mycket av den, men den luktar så himla gott när man har låtit den sitta ett tag. 
 
5. Rihanna reb'l fleur. Den luktar ganska mycket vanilj och även den här parfymen är ganska kraftig men börjar lukta väldigt gott när man har haft på sig den ett tag.
 
SOFIA
 
 
 

korgar

Två fina korgar som man kan ha till att te.x förvara filtar osv. Dom ser typ nästan likadana ut men det är lite skillnad i priset!
 
Firm Living 795 kr
 
 
Förvaringskorg Wire - svart Large



Ellos 349 kr

Ellos Home  Korg
 
SOFIA